Skip to content Skip to footer

ALEKSINAČKA – Nova oaza mira u blizini nišavskog keja

Dobrodošli u ALEKSINAČKU, gde svaki stan odiše mirom i harmonijom. Stanari pored predivnih svetlih stanova, imaju mogućnost uživanja u prostranim javnim površinama za druženje. Deca će imati obilje mesta za igru i stvaranje novih prijateljstava.

Oko ALEKSINAČKE, u budućem naselju, očekuje vas zelena oaza s visokim drvećem koje doprinosi opuštajućem ambijentu, dok su objekti pažljivo raspoređeni kako bi svaki stanar uživao u privatnosti i miru.

Naša četvorospratna zgrada sastoji se od 11 stanova, projektovanih sa posebnom pažnjom kako bi svaki stan imao neometan pogled na okolni pejzaž. Svakom detalju posvećena je maksimalna pažnja i svi radovi su izvođeni po najvišim standardima, uz upotrebu visoko kvalitetnih materijala, od elegantnog parketa u dnevnim boravcima do modernih keramičkih pločica u ulaznim prostorima. Kuhinje i kupatila opremljena su pločicama vrhunskih proizvođača, dok su sanitarni elementi i nameštaj posebno dizajnirani za ove stanove.

Ugradnjom pametnih tehnologija, omogućili smo budućim stanarima da život u ALEKSINAČKOJ bude ugodan i ekološki odgovoran. Kvalitetan klima blok, integrisani pametni sistem grejanja i hlađenja, te moderni prozorski sistemi osiguravaju minimalne energetske gubitke, čuvajući istovremeno planetu i budžet stanara.

Ovaj dom je više od prostora za život – to je spoj inovacije, udobnosti i održivosti.

Zakoračite u budućnost.

Dobrodošli u ALEKSINAČKU.

Gradimo poverenje.
Dambo Company
Pišite nam: office@dambocompany.com 
Pozovite nas: +38169678666

Ova web stranica koristi kolačiće

Koristimo kolačiće (cookies) da bismo učinili da ova web stranica pravilno funkcioniše i da bismo mogli dalje da unapređujemo web lokaciju kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo, personalizovali sadržaj i oglase, omogućili funkcije društvenih medija i analizirali saobraćaj. Nastavljajući da koristite našu web stranicu, prihvatate upotrebu kolačića.