Skip to content Skip to footer

Život koji zaslužujete

Residence 39 nije samo mesto stanovanja – to je prostor koji odražava stil, komfor i kvalitet. Opremljen najsavremenijim tehnologijama, dizajniran je da zadovolji sve vaše potrebe za savremenim životom.
 
Možete birati od jednoiposobnih do trosobnih stanova, sa otvorenim planom koji objedinjuje dnevni boravak, trpezariju i kuhinju. Ovaj dizajn omogućava dovoljno mesta za okupljanje porodice i prijatelja, ali i za rad u miru, dok vam je sve na dohvat ruke.

0
Kvadratnih metara
0
Lamele
0
Stanova
0
Parking mesta

Vaša oaza mira

Život koji zaslužujete

Residence 39 predstavlja život u najlepšem svetlu – prirodnom.
 
Prvo što ćete primetiti na objektu jesu veliki prozori koji stanove čine prozračnim. Niski parapeti omogućavaju maksimalno iskorišćavanje svetlosti, što ova vrhunska lokacija pruža.
 
Residence 39 može postati vaša oaza mira u dinamičnom ritmu Niša.

Život ispunjen komforom

Život koji zaslužujete

Nadzemna garaža Residence 39 nudi dovoljno prostora za sve vrste automobila, uključujući i najveće modele. Broj garažnih mesta je planiran tako da zadovolji sve potrebe stanara za parkingom.
 
Garaža je opremljena elektro punjačima, što znači da možete slobodno razmisliti o kupovini električnog automobila.

Stanovi

Izaberite dom iz vaših snova.

Registrujte interesovanje

Za više informacija o projektu Residence 39 i našoj ponudi, molimo Vas da popunite formular.

Ova web stranica koristi kolačiće

Koristimo kolačiće (cookies) da bismo učinili da ova web stranica pravilno funkcioniše i da bismo mogli dalje da unapređujemo web lokaciju kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo, personalizovali sadržaj i oglase, omogućili funkcije društvenih medija i analizirali saobraćaj. Nastavljajući da koristite našu web stranicu, prihvatate upotrebu kolačića.