Skip to content Skip to footer

Dobrodošli u Residence 39 – Život koji zaslužujete

Od 2006. godine, Dambo Company gradi objekte koji nisu samo stambeni prostori, već domove koji su oaze mira i sigurnosti. Pridržavajući se stroge prakse dobrog planiranja i izgradnje, svesni važnosti pravih majstorskih veština, započinjemo izgradnju još jednog projekta u srcu Niša – Residence 39.

Residence 39: Vaša oaza mira ispunjena svetlošću

Residence 39 predstavlja život u najlepšem svetlu – prirodnom. Prvo što ćete primetiti na objektu jesu veliki prozori, u punoj spratnoj visini, koji svaki stan čine prozračnim. Niski parapeti omogućavaju maksimalno iskorišćavanje svetlosti, što ova vrhunska lokacija pruža.

Objekat se sastoji iz dve lamele i ukupno ima 36 stanova. U prvoj lameli se nalaze jednoiposobni stanovi od 41 i 43 kvadratna metra i dvoiposobni stanovi od 59 i 60 kvadratnih metara. U drugoj lameli su jednoiposobni stanovi od 40 i 43 kvadratna metra, dvosobni stanovi od 48 i 52 kvadratna metra, i trosobni stanovi od 68 kvadratnih metara.

Residence 39 je udaljen od svih okolnih objekata, pa su svi stanovi osunčani i ne morate brinuti da će vaš pogled ikada biti zaklonjen novogradnjom. Objekat Residence 39 odražava stil, komfor i kvalitet, opremljen najsavremenijim tehnologijama, dizajniran da zadovolji sve vaše potrebe za savremenim životom.

Fasada i spoljni zidovi koriste klima blok i termoizolaciju koji daju energetski nivo B. Akustični zidovi između stanova i troslojna međuspratna zvučna izolacija sa integrisanom folijom za zaštitu od udarne buke osiguravaju mir i tišinu.

Kupatila su opremljena vrhunskom uvoznom keramikom, a moguće je opremanje ekskluzivnim Porcelanosa programom. Tarkett parket kolekcije STEP, odabran u tonovima u skladu sa paketima enterijera, ugrađuje se u stanovima, sa garancijom od 30 godina.

Novi objekat Residence 39 primenjuje hotelski sistem grejanja i hlađenja, što znači da nigde nema vidljivih grejnih tela. Ventilacioni sistem omogućava prenos hladnog vazduha, a ugrađeno je i podno grejanje. Svaki stan ima svoju toplotnu pumpu koja napaja sisteme za hlađenje i grejanje. U pojedinim dostupnim paketima opreme, ovaj način grejanja omogućava kontrolu temperature svake prostorije nezavisno od druge.

Visokokvalitetni materijali za vaš dom iz snova

Znamo koliko je važno imati mogućnost izbora, zato vam nudimo tri različita paketa opreme za vaš dom. Svaki paket uključuje savršene podove i vrhunsku keramiku.

Residence 39 predstavlja više od prostora za život – to je spoj inovacije, udobnosti i održivosti. Zakoračite u budućnost.

Dobrodošli u Residence 39.

Gradimo poverenje,

Dambo Company.

Ova web stranica koristi kolačiće

Koristimo kolačiće (cookies) da bismo učinili da ova web stranica pravilno funkcioniše i da bismo mogli dalje da unapređujemo web lokaciju kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo, personalizovali sadržaj i oglase, omogućili funkcije društvenih medija i analizirali saobraćaj. Nastavljajući da koristite našu web stranicu, prihvatate upotrebu kolačića.