Skip to content Skip to footer

Kvalitetna stolarija – ključ komfora i sigurnosti vašeg doma

Konstantno težimo da našim klijentima pružimo najbolje. Posebno smo ponosni na to što možemo istaći vrhunski kvalitet naše stolarije, koja je integralni deo svakog Dambo Company projekta.

Naša osnovna ponuda uključuje inovativnu sedmokomornu PVC stolariju debljine 82 mm, koja predstavlja znatno poboljšanje u odnosu na standardne 76 mm profile koji su česti na tržištu. Sa impresivnim koeficijentom prolaza toplote od samo 0,89 W/m²K, stolarija koju koristimo pruža izuzetnu energetsku efikasnost, znatno nadmašujući konkurenciju sa koeficijentom od 1,35 W/m²K.

Proizvedena od strane vodeće srpske kompanije u proizvodnji PVC-a, ova stolarija garantuje dugovečnost i otpornost na sve vremenske uslove. Standardni paket sadrži dvoslojno niskoemisiono staklo, dok postoji mogućnost nadogradnje na troslojno staklo, što pruža dodatnu izolaciju i tišinu, idealnu za one koji traže apsolutni mir u svom domu.

Našu posvećenost kvalitetu odražava i ugradnja aluminijumskih roletna sa aluminijumskom vođicom i elektro motorom, koje dolaze u boji stolarije i nude mogućnost pametne kontrole. Ukoliko se klijenti odluče za pametnu kontrolu, roletne se mogu otvarati uz svitanje ili uz zvuk alarma, ili podizati se kada je napolju nevreme kako se ne bi oštetile, čime se povećava komfor i dugotrajnost vašeg doma.

Naša stolarija je takođe opremljena multifunkcionalnim ROTO okovom, koji ima sekustik sigurnosnu bravu, kojom sprečava neželjene upade, dok njegova opcija noćne ventilacije osigurava da vaš dom uvek ima svež i zdrav vazduh.

U Dambo Company, izuzetan kvalitet i inovacija nisu samo obećanja – oni su osnova svakog našeg projekta. Osigurajte sebi dom koji ne samo da štedi energiju i obezbeđuje komfor, već pruža mir i sigurnost koju zaslužujete.

Posetite Dambo Company i otkrijte zašto smo pravi izbor za vas.

Ova web stranica koristi kolačiće

Koristimo kolačiće (cookies) da bismo učinili da ova web stranica pravilno funkcioniše i da bismo mogli dalje da unapređujemo web lokaciju kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo, personalizovali sadržaj i oglase, omogućili funkcije društvenih medija i analizirali saobraćaj. Nastavljajući da koristite našu web stranicu, prihvatate upotrebu kolačića.