Skip to content Skip to footer

ALEKSINAČKA – Savršen balans modernog života

Kada krenemo u potragu za idealnim domom, prva stvar koja nam je na umu je lokacija. Stambeni objekat Dambo Company, smešten u Aleksinačkoj ulici u Nišu, predstavlja pravi dragulj. Lociran izvan vreve gradskog centra, ovaj objekat se nalazi u mirnom okruženju koje nudi sve što je potrebno za kvalitetan i ispunjen život, sa sveobuhvatnim sadržajima dostupnim na samo nekoliko koraka od vaših vrata.

Aleksinačka ulica pruža savršen balans između mirnog okruženja i blizine vitalnih gradskih čvorišta. U najužem krugu, naći ćete širok spektar sadržaja koji čine svakodnevnicu lakšom i prijatnijom: od keja i igrališta za decu, idealnih za porodične izlete i aktivan odmor, preko neophodnih apoteka, obdaništa, škola, ambulanti, pa sve do pošta, opština, marketa i pijaca.

U neposrednoj blizini nalazi se Park Svetog Save, oaza mira u urbanom okruženju, kao i teniski i sportski tereni za ljubitelje aktivnog života. Za one koji preferiraju komfor tržnih centara, Stop Shop mall i Delta planet mall, sa svojim bogatim sadržajem za šoping i zabavu, nalaze se na samo par minuta vožnje.

Odluka o izboru doma predstavlja izbor životnog stila. Dambo Company stambeni objekat u Aleksinačkoj ulici u Nišu, nudi mesto gde možete živeti punim plućima, sa svim što vam je potrebno na dohvat ruke. Bilo da ste mlada porodica u potrazi za sigurnim okruženjem za odrastanje vaše dece, profesionalac u potrazi za ravnotežom između posla i privatnog života, ili samo želite mir, ali i blizinu svih sadržaja neophodnih za moderan život, Aleksinačka nudi idealan spoj udobnosti, sigurnosti i ispunjenog života.

Posetite Dambo Company i uverite se sami zašto je objekat u Aleksinačkoj idealno mesto za vaš novi dom.

Gradimo poverenje,

Dambo Company.

Ova web stranica koristi kolačiće

Koristimo kolačiće (cookies) da bismo učinili da ova web stranica pravilno funkcioniše i da bismo mogli dalje da unapređujemo web lokaciju kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo, personalizovali sadržaj i oglase, omogućili funkcije društvenih medija i analizirali saobraćaj. Nastavljajući da koristite našu web stranicu, prihvatate upotrebu kolačića.