Skip to content Skip to footer

Vrbaska – Useljenje u julu 2024.

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da se useljenje u stambeni objekat u Vrbaskoj očekuje u julu 2024. godine. Radovi na ovom sjajnom projektu teku prema planiranoj dinamici, dok se mnoge faze završavaju i pre predviđenih rokova.

Ova vest dolazi kao potvrda posvećenosti i obećanja da ćemo budućim stanarima pružiti domove najvišeg kvaliteta, koji su rezultat Dambo Company vizije modernog življenja u Nišu. Objekat je trenutno u fazi završnih radova: molerski radovi su u toku, kao i postavljanje najkvalitetnije uvozne keramike u kupatilima.

Po završetku radova sa keramikom, krajem meseca, kupatila sa premium paketom opreme biće opremljena nameštajem rađenim po meri, prema posebnom projektu našeg arhitekte.

Paralelno se objekat veštački suši najnovijim mašinama, kako ne bi bilo zaostale vlage iz različitih faza gradnje, osiguravajući da svi radovi budu izvedeni u skladu sa najboljom građevinskom praksom, a da stanari dobiju domove koji će ispuniti njihove želje i očekivanja.

Za kraj maja, planirana je ugradnja višeslojnog parketa proizvođača Tarkett čiji industrijski proces proizvodnje garantuje izuzetan kvalitet. Odabrali smo Tarkett podove upravo zbog njihove reputacije i kvaliteta, znajući da klasičan parket više ne zadovoljava standarde kvaliteta koje želimo da obezbedimo budućim stanarima.

Posebna pažnja posvećena je i detaljima kao što je stolarija opremljena ROTO okovom. Ovaj okov pruža dodatnu sigurnost sa sekustik sigurnosnom bravom protiv obijanja. Takođe, omogućava opciju noćne ventilacije, čime se osigurava zdrava i prijatna klima u vašem novom domu.

Radujemo se što ćemo vas uskoro dočekati u vašim novim domovima u Vrbaskoj.

Dobrodošli u budućnost stanovanja, dobrodošli u Vrbasku.

Gradimo poverenje. Dambo Company.

Ova web stranica koristi kolačiće

Koristimo kolačiće (cookies) da bismo učinili da ova web stranica pravilno funkcioniše i da bismo mogli dalje da unapređujemo web lokaciju kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo, personalizovali sadržaj i oglase, omogućili funkcije društvenih medija i analizirali saobraćaj. Nastavljajući da koristite našu web stranicu, prihvatate upotrebu kolačića.