Skip to content Skip to footer

Kamen temeljac – Stanoja Glavaša

Otpočeti su radovi na novoj zgradi u ulici Stanoja Glavaša. Promenljivi vremenski uslovi nam nisu bili najbolji prijatelj ali nas to nije omelo da radovi napreduju po planiranoj dinamici. Dobra uigranost naših izvođača omogućila je skladan razvoj gradnje i izvođenje svih neophodnih radova za obezbeđenje okolnih stambenih i infrastrukturnih objekata.

O projektu

STANOJA GLAVAŠA je manji stambeni objekat u neposrednoj blizini crkve Sv. Nikole, u delu Palilule koji čeka veliki razvoj stambene i poslovne izgradnje. Ova “walkup” dvospratna zgrada se sastoji od 12 stanova različitih struktura, raspoređenih u dve nezavisne lamele.

Klikni za više informacija o projektu…

Lokacija i projektovanje

Kako se nalazi na uglu ulica Stanoja Glavaša i Babičkih odreda svojim  dužim stranama je orijentisana ka ovim ulicama, a kraćim stranama ka brdu Mokranjčeve i ka gradu. Orijentacija stanova je projektovana u cilju maksimalnog iskorišćenja pogleda na zelene i slobodne površine, a otvori tako da se maksimalno iskoristi povoljna orijentacija objekta.

Prilikom izbora parcela za gradnju posebno se vodilo računa da se objekat ne može zakloniti nekom budućom gradnjom.

Unutar zgrade

Svaki stan u zgradi odiše materijalima i standardima visokog kvaliteta. Prirodni parket nalazi se u dnevnom boravku, trpezariji i spavaćim sobama a hodnik je opremljen granitnom keramikom prijatnih modernih tonova. U kuhinji i kupatilu ugrađene su porcelanske i  granitne pločice velikih formata renomiranih proizvođača.

Sva kupatila opremljena su visokokvalitetnom sanitarnom opremom i dizajniranim nameštajem. Kupatila jednoiposobnih i većih stanova sadrže tuš zonu u širini celog kupatila sa staklenom pregradom i udubljenim podom sa podlogom od finih letvica plemenitog drveta. Trosobni stanovi sadrže WC i kupatilo sa produženom zonom za tuširanje sa samostojećom kadom.

Svaki stan opremljen je jednim inverter klima uređajem a svaka prostorija u njemu nezavisnim grejnim telom. Svi spoljni otvori opremljeni su električnim roletnama. Stanovi su opremljeni pametnim prekidačima sa touch funkcijom i pametnim utičnicama. Ugrađeni uređaji poseduju SMART funkcije.

U koraku sa vremenom, obezbedili smo mogućnost punjenja električnog automobila na svakom parking mestu u objektu.

S obzirom da sam vozač punjivog hibrida, vidim da je investitor mislio u koraku sa vremenom i stvarno rešio jedan realan problem. Sada mogu da iskoristim pun potencijal mog auta.

Stefan Vujović

Klikni za više informacija o projektu…

Ova web stranica koristi kolačiće

Koristimo kolačiće (cookies) da bismo učinili da ova web stranica pravilno funkcioniše i da bismo mogli dalje da unapređujemo web lokaciju kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo, personalizovali sadržaj i oglase, omogućili funkcije društvenih medija i analizirali saobraćaj. Nastavljajući da koristite našu web stranicu, prihvatate upotrebu kolačića.