Skip to content Skip to footer

Kvalitet izgradnje u skladu sa vremenom

Građevinarstvo je industrija stalnog napretka. Sistemi same izgradnje su tehnološki procesi koji su već odavno poznati i utvrđeni, međutim, tehnologija materijala koji se koriste je u stalnom razvoju. Skoro svake godine proizvođači građevinskih materijala unose novitete ili poboljšanja na tržište.

Praćenje noviteta

Kao odgovorna investitorska kompanija nastojimo da održavamo korak sa napretkom materijala i tehnologija i primenjujemo materijale i tehnologije koji su se dokazali u praksi.

Brzi smo u usvajanju novih elektronskih tehnologija a vrlo obazrivi pri usvajanju novih nedovoljno ispitanih materijala.

Zidanje termo/klima blokom

Termo blok/klima blok je potpuno prirodan proizvod. Izdvaja ga izuzetno visok kvalitet izrade a izrađen je od vrhunske gline u potpunosti bez sintetičkih dodataka.

Zidovi od ovih blokova omogućuju dobra paropropusna svojstva i dobru zvučnu izolaciju, a u kombinaciji sa dodatnom toplotnom izolacijom na spoljnim zidovima omogućavaju stvaranje prijatne mikroklime u prostoru.

XPS neopor

Ove XPS ploče obogaćene grafitom imaju najnižu emisiju toplote od svih standardnih termoizolacionih materijala a do 21% veću efikasnost u odnosu na standardni beli stiropor.

Ove ploče odlikuje kategorija samogasivosti B1.

Materijali renomiranih proizvođača

U našim projektima predviđamo upotrebu materijala renomiranih proizvođača koji su svoj kvalitet dokazali svojim dugim postojanjem na domaćem i svetskom tržištu. Prilikom projektovanja zahtevamo njihovo mišljenje kako bismo postigli najtrajnija rešenja.

Ova web stranica koristi kolačiće

Koristimo kolačiće (cookies) da bismo učinili da ova web stranica pravilno funkcioniše i da bismo mogli dalje da unapređujemo web lokaciju kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo, personalizovali sadržaj i oglase, omogućili funkcije društvenih medija i analizirali saobraćaj. Nastavljajući da koristite našu web stranicu, prihvatate upotrebu kolačića.