Skip to content Skip to footer

Zašto je pametno kupiti stan u izgradnji?

U svetu nekretnina, izbor idealnog stana može biti prilično zahtevan zadatak, a sve više kupaca se odlučuje za kupovinu u takozvanoj sivoj fazi. Razlozi za to su brojni i ubedljivi.

Kupovina bez dodatnog ulaganja

Prva i možda najvažnija prednost kupovine stana u sivoj fazi je mogućnost useljenja u novi stan bez dodatnih ulaganja u renoviranje. Novi stanovi se grade sa najnovijim materijalima i građevinskim tehnikama, a kupci često imaju mogućnost izbora nekih od završnih materijala, kako bi stan bio urađen baš po njihovom ukusu i željama.

Dodatno, Dambo Company gradnja i garancije minimiziraju potrebu za bilo kakvim ulaganjima dugi niz godina nakon useljenja.

Energetska efikasnost i smanjenje budućih troškova

Savremena gradnja koristi moderne materijale i tehnologije kojima se postiže visoka energetska efikasnost. Moderni sistemi grejanja i hlađenja, koji su deo svakog Dambo Company objekta, doprinose smanjenju potrošnje energije, što na duge staze pravi značajnu razliku u kućnom budžetu.

Povraćaj PDV-a

Posebna pogodnost za kupce prvog stana, isključivo u novogradnji i od investitora kao što je Dambo Company, je pravo na povraćaj PDV-a. Ova finansijska pogodnost značajno umanjuje inicijalne troškove kupovine stane, a ta sredstva se mogu iskoristiti za opremanje enterijera novog doma.

Infrastruktura i parking

Savremeni životni stil zahteva adekvatnu infrastrukturu i drugačiju funkcionalnost nego ranije, što novi objekti nude. Od dobro osmišljenog rasporeda prostorija, preko prostranih terasa, do dostupnosti parking mesta u sklopu stambenog objekta, Dambo Company objekti su dizajnirani da zadovolje sve potrebe modernog stanovanja.

Prilika u Aleksinačkoj

Posebno izdvajamo priliku za kupovinu stana u najnovijem projektu Dambo Company – Aleksinačka, koji je još uvek u izgradnji, a čije se useljenje očekuje za manje od godinu dana. Trenutno su dostupni stanovi veličina – 36m², 46m² i 75m².

Bilo da tražite novi dom za svoju porodicu ili investiciju koja će vremenom samo dobijati na vrednosti, naš stambeni objekat u Aleksinačkoj predstavlja idealnu priliku.

Pozovite nas ili posetite da zajedno razmotrimo kako možemo ostvariti vaš san o savršenom domu.

Gradimo poverenje. Dambo Company.

Ova web stranica koristi kolačiće

Koristimo kolačiće (cookies) da bismo učinili da ova web stranica pravilno funkcioniše i da bismo mogli dalje da unapređujemo web lokaciju kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo, personalizovali sadržaj i oglase, omogućili funkcije društvenih medija i analizirali saobraćaj. Nastavljajući da koristite našu web stranicu, prihvatate upotrebu kolačića.